Download het boek ‘Talenten Voeden’

Wat zijn de ingrediënten van toekomstbestendig en dieper leren? Het antwoord vind je in het digitale boek ‘Talenten Voeden’, een uitgave van het Kenniscentrum Wetenschap en Techniek Oost (KWTO), geschreven door prof. dr. Juliette Walma van der Molen.

Het boek is een overkoepelend raamwerk en gids tegelijk voor iedereen werkzaam in het onderwijs, maar ook daarbuiten. ‘Talenten Voeden’ laat zien welke wetenschappelijk bewezen elementen kunnen bijdragen aan toekomstbestendig en dieper leren. Met zowel praktische handvatten voor starters in deze materie alsook talloze bronnen en verwijzingen voor wie meer ervaren is met toekomstbestendig en dieper leren en de verdieping zoekt. Juliette: “Deze uitgave laat zien wat het verschil is tussen onderwijzen en werkelijk leren. Plus wat er nou écht werkt als je met je onderwijs over wilt gaan naar werkelijk leren voor de lange termijn.”

Voor wie bestemd
Het boek ‘Talenten Voeden’ is weliswaar geschreven voor leerkrachten PO, maar evenzeer interessant voor onderwijsgevenden VO, intern begeleiders, beleidsmedewerkers, directeuren, bestuurders, studenten en docenten Pabo en ook voor oudergeledingen/ geïnteresseerde ouders.

Meer lezen

Download het boek ‘Talenten Voeden’ (107 pagina’s):

Het boek bevat ook 10 docentenbladen. Deze kun je ook apart online lezen, downloaden en printen

Naar aanleiding van de lancering van dit boek, is Juliette Walma van der Molen uitgebreid geïnterviewd. 

Dit interview kun je online lezen, downloaden en printen.