W&T-tips voor thuis

Het is een uitdagende tijd. Ook bij het KWTG volgen we de landelijke maatregelen in de aanpak van het coronavirus. Onze evenementen en activiteiten, en die van onze W&T-partners, zijn uitgesteld. Zodra nieuwe data of alternatieve oplossingen bekend zijn, laten we jullie dat weten.

Gelukkig betekent het (tijdelijk) sluiten van scholen niet dat W&T ophoudt. Want Wetenschap & Technologie kan ook gewoon thuis! Om je daarbij te helpen delen we de komende weken op onze Facebookpagina tips die je als leraar met jouw leerlingen kunt delen. Heb je zelf ideeën? Deel ze dan vooral met ons (bijvoorbeeld in de comments of een privébericht). Dan nemen we die mee!

Nieuwsgierig naar wat je van ons kunt verwachten? We delen hieronder alvast een tip. Volg ons via Facebook om niks te missen! 

Wat vliegt het verst?
Vliegtuigjes vouwen…dat kan iedereen! Hoe leuk om de leerlingen samen met hun ouders, broer, zus of wie er ook in huis is, drie vliegtuigjes van verschillende materialen te laten maken. Bijvoorbeeld papier, karton en blik. Welke komt het verst?