Verslag Huiskamerfestival Nijmegen

Het Huiskamerfestival in Nijmegen van 4 oktober jl. werd georganiseerd in het kader van de Nationale Onderwijsweek door Ieder Talent Telt, onderdeel van de innovatieagenda Nijmegen.

VVE Praktijkonderzoek
VVE praktijkonderzoek was een van de huiskamers die is ingericht waar ervaringen en opbrengsten zijn gedeeld. Educatief ondersteuners van KION en Kinop en VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie)- coördinatoren van de scholen Conexus, Stichting Sint Joseph Scholen en de Simonsscholen startten samen aan Expeditie Edison. Tijdens dit professionaliseringstraject dat mede mogelijk is gemaakt door het KWTG stonden de stappen van praktijkonderzoek centraal. Zo leerden de deelnemers op een onderzoekende manier om te gaan met de problemen waar ze tegenaan lopen.

Lees hier de ervaringen van Expeditie Edison.

Meer informatie over het Huiskamerfestival vind je op de speciale Facebookpagina