Wint jouw school de TechniekTrofee?

Heeft jouw school een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs? Of hebben jullie al een doordachte aanpak? Doe dan mee aan de Inspiratieprijs of de TechniekTrofee! Je kunt een mooie geldprijs van € 2.500,- winnen om Wetenschap & Techniek naar een hoger plan te tillen op jouw school. Schrijf je snel in!

Twee prijzen
Basisscholen met een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de Inspiratieprijs. Het prijzengeld van € 2.500,- kan jouw school meteen besteden aan de uitvoering van het idee. Als jouw school al goed op weg is met W&T, kunnen jullie meedingen naar de TechniekTrofee. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500,- en een trofee. Een mooie erkenning die bovendien veel positieve publiciteit oplevert. De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op 29 januari 2020 tijdens het spectaculaire TechniekTrofeest.

Aanmelden en procedure
Enthousiast geworden? Meld je dan voor 22 november aan via www.techniektrofee.nl! Voor meer informatie over de wedstrijdprocedure kijk je hier. De TechniekTrofee en de Inspiratieprijs zijn een initiatief van Jet-Net & TechNet. Ze worden sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.