Nieuw: uitwerking thema Mondkapjes voor in de klas

Hoe zet jij vraaggestuurd leren in de klas in? Onze ervaring leert dat leraren wel willen, maar zoeken naar ondersteuning. Het Vragenkompas helpt daarbij. Het is een handreiking om leervragen efficiënt en effectief te begeleiden. Het helpt je gerichter na te denken over het type vraag dat je wilt oproepen, het soort onderzoek dat leerlingen kunnen doen om een bepaald type vraag te beantwoorden, wat elk type vraag van jou aan begeleiding vraagt en wat de leeropbrengst is.

Vraag uitwerking thema Mondkapjes aan
Om je op weg te helpen met het Vragenkompas, werkten we het thema Mondkapjes uit. Zo kun je direct aan de slag in jouw klas. Of je nu één specifiek type vraag wilt gebruiken, of dat je ruimte laat aan de leerlingen om samen tot leervragen te komen rondom het thema, met deze uitwerkingen kun jij vraaggestuurd leren succesvol toepassen.

Op deze pagina vind je alle informatie. Je vraagt daar ook de uitwerking van het thema Mondkapjes aan. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van deze uitwerking. Veel succes en plezier!