Collegetour met André Kuipers

Op 5 februari 2020 organiseert het KWTG in samenwerking met de HAN Pabo een collegetour met André Kuipers.

De middag start met een lezing van André Kuipers, waarin hij vertelt over de ervaringen die hij heeft opgedaan in de ruimte en wat dat heeft betekend voor onze samenleving, de mensheid en de aarde. Met diverse experimenten en beelden neemt hij de aanwezigen mee in de wereld van Wetenschap en Techniek. Natuurlijk doet hij dat niet zomaar: het is André Kuipers missie om onderwijs op het gebied van Wetenschap en Technologie op de basisschool te stimuleren.

Naast de lezing worden er workshops georganiseerd waarin goede voorbeelden worden gedeeld om direct met de verschillende onderwerpen aan de slag te gaan. Medewerkers van onder andere het Knooppunt Wetenschap en Techniek, NEMO ESERO, HAN Pabo, Junior Technovium en NOVA (een heus mobiel planetarium) nemen je mee in de wereld van maakonderwijs, programmeren en robotica, sterrenkunde en meer.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur – ontvangst
15.30 uur – lezing André Kuipers
aansluitend – workshops & maaltijd
19.30 uur – afsluiting

Inschrijven
De collegetour wordt georganiseerd voor studenten van de HAN Pabo en/of leerkrachten van de stage- en opleidingsscholen van de HAN Pabo. Je kunt je inschrijven via deze link. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol. Meld je dus snel aan!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 05 feb 2020
Tijd - 15:00 - 19:30

Locatie
Han Pabo
Kapittelweg 35
Nijmegen