MysteryX-lezing: “Zonde om weg te gooien”

Woensdag 11 oktober gaat gedragswetenschapper, kok en mede-eigenaar  van restaurant BUUR,  Jorit Smits jullie alles vertellen over ’t geheim van vers voedsel. Wanneer is voedsel nog goed en wanneer moet je het echt weggooien? In Nederland wordt 35 % van al het voedsel weggegooid.
Best gek als je weet dat er in sommige delen van de wereld en groot voedseltekort is.
In zijn restaurant gebruikt Jorit veel ‘overgebleven groenten’ die niet mooi genoeg zijn voor in de supermarkt, maar waar je heel goed mee kunt koken.  Jorit  wil de voedselverspilling tegengaan door ons gedrag te veranderen. Oplossingen zijn vaak dichterbij dan we denken. Dat begint met kennis. Dat begint bij jezelf!

Meer info & aanmelden: https://mysteryx.nl/

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 11 okt 2017
Tijd - 12:00 - 17:00

Locatie
Het Technovium
Heyendaalseweg 98
Nijmegen