Night at the Museum

De NEMO Leerkrachtenclub organiseert ‘Night at the Museum’ op woensdagavond 11 april 2018 in NEMO. Deze inspiratieavond is de opvolger van de bekende Leerkrachtenclub studiemiddag. Deze avond openen we het museum van 19.00 tot 22.00 uur speciaal voor leerkrachten.

Tijdens ‘Night at the Museum’ bepaal je zelf je programma. Ga met collega’s op expeditie in het museum en laat je onderweg verrassen door spannende demonstraties. Ontdek via een interactieve globe hoe onze aarde er vanuit de ruimte uitziet. Ga aan de slag met onze lesmethode Maakkunde, doe zelf onderzoek in het laboratorium, ontwerp en maak je eigen tandwielconstructie of sluit aan bij een lezing. We sluiten af met een feestelijke borrel.

Bezoek NEMO by night en laat je prikkelen door de wereld van de wetenschap. Ontdek de mogelijkheden voor in de klas en daarbuiten! Alle leerkrachten zijn welkom, dus deel deze uitnodiging met je collega’s.

Meer informatie en aanmelden via https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/onderwijs/primair-onderwijs/leerkrachten/night-at-the-museum/

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 11 apr 2018
Tijd - 19:00 - 22:00

Locatie
NEMO Science Museum
Oosterdok 2
Amsterdam