Online meet-up basisscholen en bedrijven werken samen aan techniek

Jet-Net & TechNet en het KWTG organiseren op 24 februari 2021 van 15.00 – 16.30 uur de online meet-up ‘Basisscholen en bedrijven werken samen aan techniek’. Hoe kan samenwerking tussen bedrijfsleven en basisscholen het onderwijs op het gebied van wetenschap en technologie een boost geven?  Wil je kennis maken met scholen en bedrijven uit je omgeving, wil je weten wat Jet-Net & TechNet of KWTG voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in!

Tijdens de interactieve sessie gaan we samen aan de slag. Je doet inspiratie op over mogelijke vormen van samenwerken. Je ontdekt het belang van beroepsoriëntatie, contextrijk onderwijs en effectief samenwerken. En we zoomen in op jullie wensen en behoefte. De inspiratiesessie is een opmaat om de samenwerking tussen basisschool en bedrijf op te starten, effectief te organiseren en duurzaam te maken.

Datum: 24 februari 2021
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: online via Microsoft Teams
Voor wie: Leerkrachten, directie en W&T-coördinatoren in het primair onderwijs en bedrijven die graag samenwerking met het onderwijs willen verkennen.

Programma:
– 14.45 uur digitale inloop
– 15.00 uur Kennismaken en welkom door Jacqueline Goedhart (KWTG) en Marike van Wezenberg (regio-coördinator Jet-Net & TechNet)
– Inspiratiesessie samenwerking basisschool en bedrijf door Sabien Bouwmeester
– Hoe nu verder?
– Digitale uitloop

Deze meet-up is een samenwerking tussen Jet-Net & TechNet (Marike van Wezenberg) en KWTG (Jacqueline Goedhart).

Meld je hier aan voor de online meet-up.

 

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 24 feb 2021
Tijd - 15:00 - 16:30