Online researchED: Werk maken van gelijke kansen

ResearchED Nederland lanceert in samenwerking met de PO-Raad en het NRO vijf online regionale researchED evenementen. Op 23 september vindt het eerste event plaats vanuit de HAN Campus Pabo Arnhem. Het thema is ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’.

Op de nationale researchED conferentie werd het boek ‘Werk Maken van Gelijke Kansen‘, geschreven door Linda van den Bergh, Eddie Denessen en Monique Volman, gelanceerd waarin belangrijke wetenschappelijke onderzoeksuitkomsten worden vertaald naar concreet handelen in de les.

Tijdens deze researchED spreekt Eddie Denessen mede-auteur van ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’ en verzorgt internationale topspreker en auteur van het succesvolle boek ‘Psychologie in de Klas’ David Didau de keynote.

Leraar Gert Verbrugghen vertelt hoe hij samen met zijn team evidence-informed onderwijs toepast in zijn school. Judith Stoep komt vertellen hoe elf basisscholen samen met verschillende kennisinstellingen in de Werkplaats Onderwijskansen Arnhem Nijmegen met een praktijkgerichte onderzoeksaanpak werken aan het creëren van gelijke onderwijskansen

Lees hier meer informatie en bestel je tickets.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 23 sep 2020
Tijd - 15:00 - 20:00