Slotbijeenkomst NRO-onderzoek Maakonderwijs

Op woensdag 22 januari van 13.00 tot 17.30 uur organiseert het iXperium Centre of Expertise de slotbijeenkomst van het NRO onderzoek ‘Maakonderwijs binnen Wetenschap & Technologie in het primair onderwijs’. Ben jij erbij?

Maakonderwijs met ict daagt leerlingen uit om ict geletterdheid, gebundeld aan creativiteit en innovatief handelen, in te zetten om oplossingen voor problemen te bedenken, nieuwe dingen te ontwerpen en te leren met zowel hun handen als hun hoofd.

Samen met vijf basisscholen uit Arnhem en Nijmegen onderzocht het NRO hoe zij met behulp van maakonderwijs met ict invulling kunnen geven aan Wetenschap & Technologie.

In de slotbijeenkomst van het project delen ze de eindopbrengsten:
– leraren uit Arnhem en Nijmegen vertellen hoe zij met behulp van maakonderwijs met ict invulling kunnen geven aan Wetenschap & Technologie;
– een leerlijn Maakonderwijs;
– leerarrangementen inclusief de ervaringen van leraren;
– inzicht in professionalisering van leraren.

Kom je ook?
Hoe kun jij op jouw school aan de slag met maakonderwijs? Hoe helpen deze opbrengsten jou? Kom naar de bijeenkomst en doe inspiratie op voor je eigen onderwijs, krijg inzicht in valkuilen, knelpunten en de manieren waarop je die kan oplossen. En sluit je aan bij ons netwerk rondom maakonderwijs.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je nu aan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAaXvjmuMFP9fmJFn-EBiibr0kYFSyv3d1x8lh5aCub1SBDg/viewform

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 22 jan 2020
Tijd - 13:00 - 17:30

Locatie
iXspace in iXperium Arnhem
Ruitenberglaan 27
Arnhem
Gelderland