Webinar voor schoolleiders – W&T verankeren

Jonge kinderen zijn fantastische onderzoekers. Hoe speel je daar met het onderwijs op jouw school zo goed mogelijk op in? Hoe ontsteek je het vuur in je leerlingen en wakker je hun talenten aan? Wetenschap en techniek biedt daarvoor veel aanknopingspunten, zeker wanneer het gebaseerd is op Onderzoekend & Ontwerpend leren. In november start weer een serie webinars speciaal voor schoolleiders om je hierin op weg te helpen. Stap voor stap. Van het ontwikkelen van een visie op W&T tot een vaste plek voor W&T in het onderwijsprogramma. Ook W&T-coördinatoren zijn van harte welkom.

Theorie en praktijk
In elk webinar van een uur belicht een wetenschapper de theorie, waarna een ervaringsdeskundige dat met een eigen praktijkvoorbeeld illustreert.

Webinar 3: W&T verankeren – dinsdag 17 maart 2020, 9.00-10.00 uur

In het laatste webinar in deze reeks staat de vraag centraal: ‘Hoe geef ik W&T een vaste plek in ons onderwijs?’ Welke kennis, houding en vaardigheden vraagt dat van leerkrachten? En welke van leerlingen? Waar halen jullie tijd, middelen en materialen vandaan? De sprekers van dit webinar worden binnenkort bekendgemaakt.

Doe mee
De webinars vormen één geheel, maar zijn ook los van elkaar te volgen. Deelname aan de webinars is kosteloos en laagdrempelig: je logt gewoon in op je eigen computer, vanaf je eigen werkplek. Je kunt je vragen direct stellen en na afloop krijg je de materialen en links die tijdens de webinar zijn besproken, per mail toegestuurd. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website: www.jet-net.nl/webinar

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 17 mrt 2020
Tijd - 09:00 - 10:00