Subsidie voor aanschaf 3D-printer

Een mooie manier om leerlingen te laten ontdekken welke mogelijkheden techniek biedt, is ze te laten experimenteren met een eigen 3D-printer. De 3Dkanjers Experience maakt dit mogelijk. Binnen deze unieke leerlijn voor 3D-printen bouwen kinderen een 3D-printer, maken en printen ze zelf 3D-objecten en onderhouden ze de 3D-printer. U zet als leerkracht vanuit ‘kennis overdragen’ de stap naar ‘samen leren’. Het mooie daaraan is dat u samen met de leerlingen optrekt en zij de regie over het leren in eigen hand nemen.


 
Wilt u met de 3Dkanjers Experience aan de slag? Meld u dan zo snel mogelijk aan en maak gebruik van de subsidie die Rabobank West Betuwe beschikbaar stelt. U kunt op 2 manieren gebruikmaken van de subsidie:

  1. Aan de slag met 3Dkanjers Experience
    De totale kosten hiervoor bedragen €2.595,-. Rabobank West Betuwe draagt €600,- bij aan scholen die een 3Dkanjers Experience gaan doorlopen. Uw investering is dus € 1.995,-.

  2. U heeft al een 3D-printer op school staan
    Dan kunt u er ook voor kiezen om lid te worden van 3Dkanjers. Zij komen dan langs voor een miniworkshop met lesmateriaal en als het nodig is doen ze direct een printercheck. De kosten hiervoor bedragen €250,- en worden volledig gesubsidieerd door de Rabobank.

Om recht te hebben op de subsidie moet u de ontvangen factuur vóór 30 juni indienen bij Rabobank West Betuwe.

Let op! De subsidie is alleen beschikbaar voor scholen in het werkgebied Gemeente Neder-Betuwe, Buren, Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen en Herwijnen die nog geen gebruik hebben gemaakt van deze subsidie van de Rabobank.
 
Hoe doet u als school mee?
Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar info@3dkanjers.nl en zij nemen vervolgens contact met u op. Er is nog een beperkt budget beschikbaar. dus wie het eerst komt…